Translate

torstai 10. huhtikuuta 2014

EI HERKILLE IHMISILLE NOT FOR SENSITIVE PEOPLE

Oltiin kävely retkellä ja kummastelimme korppien touhuja ja määrää. Tulimme erään pellon reunalla olevalle tielle. Tiellä meitä vastaan tuli paikallinen isäntä jonka kanssa keskustelimme asiasta. Mies sanoi meille että korpit touhuaa tuossa pellolla. Siihen pellolle on joku tuonut raatoja hän sanoi.

RAATOJA. Niin supikoiran raatoja.

 Aikamme juteltuamme menimme katsomaan  raato paikkaa. Näky oli melkoinen ja haju. Huh huh. Tavallaan ymmärrän raatojen jätön ravinnoksi sellaisille jotka niitä syö. Mutta siihen pellolle mistä kulkee ihan vierestä ihmisten suosima kunto/pururata. Lähialueella on kesämökkejä ja asuintaloja.

 Olisi vienyt ne johonkin syvemmälle metsään. Selvitettiin asiaa kaupungilta ja vastaus oli tälläinen. Raadot voi jättää pellolle mikäli on maanomistajan lupa. Jos aiheesta tulee paljon valituksia tai raadoista aiheutuu terveydelle vaaraa.

 Tämä siis koskee vain luonnossa vapaasti olevia eläimiä joihin supi kuuluu. Silloin kaupunki alkaa vasta tutkia asiaa. Jos jättää esimerkiksi sianruhon haaskaksi pitäisi olla kaupungin eläinlääkärin ja maanomistajan lupa.


SUPIKOIRA ELI NYCTEREUTES PROCYONOIDES

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti