LIHAKEITTO
Tässä olisi yksi resepti lihakeitosta. Meillä keittopohja on tehty aina lihaisista luista. Siitä tulee paljon makua.
Keittoon laitetaan lihaa, perunaa, sipulia, porkkanaa ja mausteita oman maun mukaan .
|
Osta lihaisia luita. |
|
Luut kattilaan , vettä niin että luut peittyvät. |
|
Kun luut alkaa porisemaan , pinnalle alkaa muodostua kuohaa . ota kuoha kauhalla pois , keitä luita niin kauan että lihat alkaa irtoamaan luista. Nosta luut lautaselle jäähtymään . |
|
Olen siivilöinyt luiden keittoliemen ettei vaan jää pieniä luun palasia keittoon, kuori ja paloittele perunat , sipuli , porkkana , laita ne liemeen missä keitit luut , lisää mustapippuria . keittoon voi vaikka laittaa myös lanttua. |
|
Putsatuista luista tuli pieni kulhollinen lihaa , laita lihat porisemaan kattilaan muiden kanssa |
|
Keitto on kypsää kun perunat , porkkanat on pehmennyt, maista ja mausta suolalla |
|
Valmis annos |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti