tiistai 13. toukokuuta 2014

TÄYTEKAKKU GATEAU

Sokerikakku pohja,halkaisin kakun puoliksi.

Kastelin kakun srite limsalla.

Greemi on tehty margariinistä,tomusokerista ja vaniljasokerista.

Reilusti greemiä pohjalle.

Ja rasia aprikoosimarmeladia.

Kakun päällinen on ja kasteltu limsalla, greemiä myös päälle.

Koko kakku on nyt greemin peitossa.

Sitten on sokerimassan vuoro. Pohjalla on tomusokeria ettei massa jää paperiin kiinni.

Ei muuta kun kaulimaan massa tasaiseksi. Massa on kaulittu vähän kakkua isommaksi että varmaan peittää.

Kaulittu sokerimassa on hyvä rullata kaulimen ympärille. On sitten helpompi laittaa kakun päälle.

Leikkasin ylimääräisen massan ja leivinpaperin pois.

Ei muuta kun koristelemaan.

Tässä pojan koristelutaidon näyte sokeri lehdillä ja kukilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HARMAAHAIKARA The grey heron (Ardea cinerea)

                                                                     Hyvää viikonloppua.