tiistai 15. joulukuuta 2015

PAHA PÄIVÄ LIIKENTEESSÄ


Minulta alkaa kohta mennä usko liikennesääntöihin . Monen autoilijan kannattaisi käydä päivittämässä merkki tietoisuus liikenneviraston sivuilta . Minulle ainakin on autokoulussa opetettu että tämä merkki tarkoittaa väistämisvelvollisuutta. Ei etuajo oikeutta. Todella monet autoilijat luulevat että tämän merkin takaa voi surutta ajaa toisten eteen. Pahus kun alkaa taas hermostuttaa. Taas meinasi tulla peltisepille töitä.www.liikennevirasto.fi/tieverkko/liikennemerkit

Moottoritiellä ajettaessa on muistettava, että tielle liittyjä tulee kolmion takaa ja  tällä on väistämisvelvollisuus. Lähde on liikennevirasto.

Yksikin autoilija vielä jopa osoitti mieltä kun en antanut pahassa paikassa tietä.

Toinen paha asia on pimeässä liikkuvat ihmiset koirineen, Tullaan tielle miten sattuu. Kuten tänään. Kaksi ihmistä tuli tien reunaan . Satuin huomaamaan ne ihmiset mutta en heti koiraa joka oli kolme neljä metriä pitkän liekan päässä, keskellä tietä.

Ilman mitään heijastavaa kaikki kolme. Sain kyllä auton pysähtymään hyvin ja ennen koiraa. Mutta kyllä sain paheksuvia katseita pitkään . Hyi paha autoileva setä. Heijastimia kaikille. Jos ei itselle niin lemmikeille edes.


4 kommenttia:

  1. Erityisesti näinä pimeinä aikoina pitäisi kaikkien liikkua erityisen varovaisesti jopa heijastimien kanssa. Ja ne heijastimet siis olisi oltava näkyvillä varovaisuudesta huolimatta.

    Oikeassa olet.

    VastaaPoista

HYVÄÄ JOULUA