perjantai 23. elokuuta 2013

tarina ja kuvia

Yksi mieleen painuvimmista tapahtumista oli viime vuonna 2012. Olimme FIN 5 suunnistus tapahtumassa Teuvalla. 

 Oli välipäivä rastiviikolla ja menimme Teuvan markkinoille katsomaan tarjontaa. Myyntikojuja oli runsaasti ja kiertelimme toria. Ostot valitettavasti jäi muikkuihin, makkaroihin ja metrilakritsaan. Torin reunassa oli joku tapahtuma käynnissä ja tietenkin menimme katsomaan mitä siellä tapahtui.

Siellä oli heittotapahtuma käynnissä. Siinä heitettiin jotain pötkylää. Pötkylä oli NERF VORTEX.  Pojalta kysyimme että haluatko kokeilla. Poika otti heittovempeleen käteen ja heitti kolme hienoa, pitkää heittoa. Siinä vaiheessa vasta tajusin ketkä olivat ne miehet jotka heittotapahtumaa pitivät.

Huh huh, siinä oli kaksi legendaa Pauli Nevala ja Jorma Kinnunen. Miehet jotka ovat tehneet keihäänheiton eteen uskomattoman paljon työtä ja saavuttaneet aivan käsittämättömän paljon mainetta ja kunniaa. 

 Siinä alkoi ison miehen polvet tutiseman ,sen verran paljon kunnioitan kyseisiä herroja.  Alku shokista toivuttuani kysäisin että saako iskä myös kokeilla. 

Heitin myös kolme heittoa jotka onnistuivat aika hyvin. Alkoi tulosten ja palkintojen jako. Olin ensin ihmeissäni kun minun heitto oli paras ja pääsin pokkaamaan ensimmäisen palkinnon. 

Arvatkaa vaan kuinka paljon hypin ja pompin ilosta kun pääsin kättelemän Nevalan ja Kinnusen. En pessyt kättä ainakaan viikkoon. Upeaa Mahtavaa
kisa ja maali aluetta


wc alue

katsojia? heh heh

pojat menossa lähtöpaikalle

malli rastit

lippukavalkaadi

maailman suurin keihäs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HYVÄÄ JOULUA