tiistai 10. joulukuuta 2013

KIRJOLOHTA UUNISSA



Tässä on yksi meidän suosikki kalaruoka. Kala on painaa noin 1,5 kg . Raaputa kalasta suomut pois. Poista myös pää ja evät. Laita putsattu kala kalapussiin.


Putsattu kala on pussissa ja valmiina täytteeseen , muista laittaa kalaan suolaa

Täytteeksi riisin ja kananmunan sekoitus . Riisi on keitetty kypsäksi samoin kananmunat. Kananmunat murskasin ja sekoitin riisin kanssa sekaisin. Munia laitoin kolme. Riisiä keitin 3 desilitraa( raakaa riisiä)

Täytettä kalan sisälle ja loput voi laittaa kalan vierelle. Uuni 200 asteeseen ja paistoaika noin 1 tunti. Paisto aika riippuu vähän  kalan koosta.

Valmis annos lautasella. Laitoin salaattia mukaan. Salaatissa on keräsalaattia kurkkua ja maustekurkkua . Kastikkeessa on etikkaa pari korkillista , maun mukaan suola , sokeria , sinappia ja rypsiöljyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti