perjantai 27. joulukuuta 2013

LAMMASRUOKA


Tulipas hyvää ruokaa. Laitettiin lampaan ulkofile pala uuniin perunalohkojen ja porkkanan kanssa (voit laittaa muitakin kasviksia mukaan lanttua, sipulia esim.) . Ei muuta kun uunin kestävä vuoka, perunat, porkkanat ja lampaanliha . Lampaaseen laitettiin vähän suolaa ja vettä vuuan pohjalle. Lihan ympärille perunat ja porkkanat. Pohjalle murustin lihaliemi kuution. Lihaan paistomittari. Uuni laitettiin miedolle lämmölle 125 astetta . Paistoaika on noin 2 tuntia . Liha on kypsää kun paistomittari näyttää 75 astetta.

Annoksen kokoaminen lautaselle: laita annoksen pääasia eli liha ensin ja sen jälkeen perunat, porkkanat . Lisukkeeksi laitoin muutaman kurkkusiivun. Annoksen päälle kannattaa valella paiston yhteydessä muodostunutta lientä. Liemestä saa hyvä kastikkeen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti