perjantai 27. joulukuuta 2013
LAMMASRUOKA
Tulipas hyvää ruokaa. Laitettiin lampaan ulkofile pala uuniin perunalohkojen ja porkkanan kanssa (voit laittaa muitakin kasviksia mukaan lanttua, sipulia esim.) . Ei muuta kun uunin kestävä vuoka, perunat, porkkanat ja lampaanliha . Lampaaseen laitettiin vähän suolaa ja vettä vuuan pohjalle. Lihan ympärille perunat ja porkkanat. Pohjalle murustin lihaliemi kuution. Lihaan paistomittari. Uuni laitettiin miedolle lämmölle 125 astetta . Paistoaika on noin 2 tuntia . Liha on kypsää kun paistomittari näyttää 75 astetta.
Annoksen kokoaminen lautaselle: laita annoksen pääasia eli liha ensin ja sen jälkeen perunat, porkkanat . Lisukkeeksi laitoin muutaman kurkkusiivun. Annoksen päälle kannattaa valella paiston yhteydessä muodostunutta lientä. Liemestä saa hyvä kastikkeen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Turilaan toukat on kamalan näköisiä. Miten niitä olikin ihan älyttömästi meidän kompostissa kun käänsin sen. saminluontokuvia.blogspo...
-
Oltiin kävelyllä lähimetsässä kun huomattiin yhden puukasan vieressä näitä hyppyhäntäisiä ihan uskomattoman paljon. Jos näitä ilmestyy k...
-
Kalaruokien ystäville olisi hyvä ruoka-ohje. Värikästä kalakasaria kannattaa kokeilla. Hyvä ja helppo tehdä. Meillä tykätään tästä ruuasta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti